O meni

Zovem se Franjo Lenac, rođen sam 1971. godine u Rijeci, gdje živim svoj život i gradim karijeru i dom. Završio sam studij za profesora hrvatskog jezika i književnosti, što se činilo kao jasan put dok nisam otkrio strast prema energoterapiji. Ova strast nije nešto novo u mojoj obitelji, već četiri generacije, počevši od prabake, preko djeda i majke, nosimo tradiciju iscjeliteljstva.

Kroz moju karijeru sam imao mnogo odgovornih uloga u raznim tvrtkama, ali srce me vuklo drugdje. Iako je odluka da napustim siguran posao i posvetim se iscjeliteljstvu iznenadila mnoge, osjećao sam da je to moj pravi poziv. Najljepši dio mog posla danas je pomoć ljudima, što mi pruža neopisivo zadovoljstvo.

Moja obitelj, supruga i djeca, su moj najveći oslonac i inspiracija. Zahvalan sam im što su uz mene na ovom putu. Također, zahvaljujem široj obitelji i prijateljima koji su dio moje podrške.

Posebno sam zahvalan svojoj majci, koja me svojim radom i predanošću nadahnula da slijedim njezine stope i otkrijem svoj iscjeliteljski dar. To me svakodnevno podsjeća na važnost onoga što radim.

Franjo Lenac