O meni

Zovem se Franjo Lenac i rođen sam 1971. godine u Rijeci, gdje i dan danas živim i radim. Po zvanju sam profesor hrvatskoga jezika i književnosti, a niz godina se bavim energoterapijom ili kako bi neki rekli bioenergijom. U mojoj obitelji sa majčine strane duga je loza iscjelitelja (prabaka, djed i mama), tako da sam ja već četvrta generacija koja se bavi ovim plemenitim pozivom.

Tijekom svojega radnoga vijeka radio sam mnoge odgovorne poslove na vodećim mjestima u tvrtkama, ali sam u jednome trenutku odlučio kako je ipak moj životni poziv bavljenje iscjeliteljskim radom. Kada sam u zadnjoj tvrtki za koju sam radio objavio da dajem otkaz na izuzetno odgovorno i jako dobro plaćeno mjesto, mnogi su me smatrali ludim ili u najmanju ruku nerazumnim i neodgovornim prema svojoj budućnosti. Ali moje srce je govorilo drugačije i zato sam sada tu gdje jesam i bavim se najljepšim poslom na svijetu – pomažem ljudima!

Svoju sreću, a isto tako i sreću mojih klijenata mogu prvenstveno zahvaliti užoj obitelji, supruzi i predivnoj kćeri i sinu, koji su mi uvijek podrška i nadahnuće. Hvala i široj obitelji i prijateljima, bez kojih također ne bih mogao biti ono što danas jesam.

Posebno zahvaljujem mojoj majci, koja me je svojim dugogodišnjim predanim radom sa klijentima nadahnula da i ja nastavim njezinim putem i koja me je upoznala sa mojim vlastitim iscjeliteljskim darom.

Franjo Lenac