Sodom bikarbonom i javorovim sirupom protiv raka

02. 10. 2012
Sodom bikarbonom i javorovim sirupom protiv raka

Jim Kelmunov protokol za liječenje raka.

Soda bikarbona (bez aluminija) je siguran, efikasan i jeftin način liječenja raka. Soda drastično povećava lužnatost organizma, što dostavlja u stanice raka više kisika, nego što oni mogu podnijeti.
Činjenica je, da stanice raka ne mogu preživjeti u uvjetima visoke razine kisika u krvi. Istraživanja su već potvrdila, da soda bikarbona zaista utječe na PH balans stanica raka.

Ovaj tretman je kombinacija stopostotnog javorovog sirupa i sode bikarbone (natrijev bikarbonat) bez dodatka aluminija (farmaceutska soda bikarbona). Javorov sirup cilja stanice raka (koje konzumiraju i do petnaest puta više glukoze nego normalne stanice) u koje se soda bikarbona uvuče uz pomoć njega.

Kada kupujete javorov sirup za ovu svrhu, kupujte gradaciju B, ili A.

Kako je soda bikarbona izuzetno alkalna, ona je glavna supstanca u borbi protiv raka. Javorov sirup je tek “prijenosnik” koji sodu bikarbonu dovodi u kancerogenu stanicu.

Kada se govori o količinama koje se koriste, spominje se čajna žličica sode – misli se na čajnu žličicu koja je popunjena tako da je lagano zaobljena – ne prepunjena!

Dakle, mješavina se radi tako da se sastojci u posudi miješaju u omjeru 1:3 (jedan dio sode bikarbone sa tri dijela javorovog sirupa).

Mješavini se nikako ne dodaje voda! Ne miješajte sodu bikarbonu i javorov sirup u aluminijskoj posudi – koristite čeličnu ili bakrenu posudu!

Miješajte smjesu na laganoj vatri (50 stupnjeva celzijusa)  5-10 minuta. Zatim svaki sljedeći dan povećavajte temperaturu za 5 – 10 stupnjeva sve dok smjesa lagano ne zagori. Zatim spustite temperaturu za 5-10 stupnjeva i to će biti vaša stalna temperatura kuhanja. Smjesu svaki put kuhajte 5-10 minuta.

Ako vam smjesa ima neugodan okus, vjerojatno ste ju zapalili (što je lako učiniti). Ali, ako ste ju zagrijali tako da nije zagorila, te dvije će se supstance lijepo spojiti i okus će biti sasvim ugodan.

Preporučujem vam da smjesu ne stavljate u zamrzivač, a isto tako, ne biste odjednom trebali pripremati veću količinu od devetodnevne zalihe.

Bilo bi dobro da promijenite prehranu u smislu da izbacite meso, šećer i bijelo brašno! Razlog tomu je taj što je cilj da kancerogene stanice konzumiraju što više smjese koju ste pripremili (soda bikarbona i javorov sirup).

Doziranje

Uzimajte jednu, dvije, ili tri čajne žličice mješavine dnevno. Nikada ih nemojte uzimati odjednom. Između uzimanja mješavine napravite stanku od barem dva sata.

Počnite sa jednom žličicom i tokom par dana povećajte količinu na dvije žličice. Kada se osjetite spremni, povećajte dozu na tri žličice, ili pak smanjite na jednu dnevno. Bitno je da ne uzimate više od tri žličice smjese na dan.

Najčešće se uzima samo jedna čajna žličica na dan, ali odrasla osoba može bez straha uzeti tri žličice mješavine.

Izvor: www.alternativa-za-vas.com

Također, neovisno o uzimanju ove mješavine preporučujem tretmane bioenergijom, kako bi se podigao imunitet i olakšali problemi kako kod klasične kemoterapije (mučnine…), tako i kod alternativnih metoda. Bioenergija blagotvorno djeluje i podržava sve procese u borbi protiv bolesti.

Franjo Lenac

Svaku terapiju ili postupak koji su opisani u Odabranim člancima provodite na vlastitu odgovornost.

Pratite me na Facebooku